Etablerer ny smitteavdeling og sender beboere på «gårdsferie»

Dyrøy kommune så behovet for å etablere en smitteavdeling på sykehjemmet, og så en mulighet til å flytte fire brukere til Mellem Bo og Omsorg, for å frigjøre plass på sykehjemmet.

GÅRDSFERIE: Med dagens koronasituasjon følte Dyrøy kommune at de hadde behov for å etablere en smitteavdeling på sykehjemmet. Da muligheten for å flytte noen brukere til gården på Mellem, grep de sjansen.  Foto: Privat

nyheter

Med dagens koronasituasjon følte Dyrøy kommune at de hadde behov for å etablere en smitteavdeling på sykehjemmet. Da muligheten for å flytte noen brukere til gården på Mellem, grep de sjansen.

– Vi fant ut for at vi hadde behov for å ha en smitteavdeling på plass i Dyrøy kommune på sykehjemmet. Så kom Mellem Bo og Omsorg på banen og sa at de hadde en romslig omsorgsbolig stående ledig. Så vi benyttet vi oss av det tilbudet, og fant ut at de sprekeste brukerne vi hadde kunne bo her, sier kommunalsjef for helse og omsorg, Karl Johan Olsen.