Denne kommunen gikk 11 millioner i pluss i fjor

Selv om Målselv på syv år har gått med 92, 2 millioner kroner i pluss, er utfordringene fortsatt store i kommunen.

SOLID: Målselv kommune har gått med 92, 2 millioner kroner i overskudd siden 2012. Økonomisjef Pål Mathisen la i formannskapsmøtet på onsdag fram regnskapet for 2019. Det viste et overskudd på 11 millioner kroner. Totalt har Målselv nå 35, 6 millioner kroner på dispensasjonsfondet. Godt over et som er anbefalt. Foto:: Jan-Erik Bergstad 

nyheter

Regnskapet for 2019 viser av Målselv kommune har et netto driftsresultat på 11 millioner kroner. Det føyer seg inn i rekken over gode år fra 2012 og fram til 2019. På disse årene har Målselv gått med 92 millioner kroner i pluss, men det er ikke noen grunn til å juble hemningsløst.

– For å sette det i et perspektiv utgjør fjorårets resultat 8. 000 kroner av ei årslønn på 500. 000 kroner. Det kan være verdt å ta med seg hvis man synes 11 millioner kroner er mye av ei omsetning på 702 millioner kroner, sier økonomisjef i Målselv, Pål Mathisen.