– Det er lite tester, noe som er viktig at innbyggerne også ser

Astafjordlegen er opptatt av å informere befolkningen best mulig om situasjonen rundt koronasmitte i kommunene. Og de er best i klassen.

VIKTIG INFO: Ordfører Sigrun Wiggen Prestbakmo mener det er viktig å informere om antall tester, resultater av testene og hvor mange som sitter i karantene. Også antall ekstra helsepersonell bli oppdatert daglig.   Foto: Morten Dokka

nyheter

Astafjordlegen som består av kommunene Salangen, Lavangen og Ibestad legger hver kveld klokka 20.00 situasjonsoppdatering med tall for kommunene på kommunenes hjemmeside. Det informeres også om at resultatet av testingen indikerer at det foreløpig ikke foregår ukontrollert smittespredning i de tre kommunene.

Svært viktig å informere

Salangen-ordfører, Sigrun Wiggen Prestbakmo (Sp) mener det er svært viktig å informere innbyggerne.