Skjønner ikke hytteforbudet

– Vi må jo bruke samme legevakta

Jan Hugo Hjemly fra Målselv har vansker for å skjønne forbudet mot å dra på hytta i en annen kommune. Han har hytte på Altevatn, men kan ikke bruke den. Men blir han syk på hytta må han bruke samme legevakta som bardudølene.

UFORSTÅELIG: Jan Hugo Hjemly mener det er uforståelig at han ikke kan bruke hytta si på Altevatn i påsken. Blir han syk må han uansett til legevakta på Setermoen. Derfor mener han at det er ett fett om hytteeierne i de fem samarbeidskommunene for legevaktsentralen på Setermoen blir syk hjemme eller på hytta i påske. Alle samles jo på legevakta på Setermoen uansett, sier han.   Foto: Jan-Erik Bergstad

nyheter

Hjemly viser til at Målselv, sammen med fire andre kommuner, et tilsluttet felles legevaktsentral på Setermoen. Derfor mener han det blir litt søkt at han ikke skal kunne bruke hytta si på Altevatn i påsken.

– Blir jeg syk i helgene og i påska må jeg jo til legevakta på Setermoen. Det er fire mil hjemmefram og fire og mil fra hytta på Altevatn, og da blir det jo ett fett hvor jeg er hen. Blir jeg syk havner jeg jo uansett sammen med bardudølene på legevakta, sier Hjemly.