Oppfordrer til øvelseskjøring nå som det er lite trafikk på veiene:

– Viktig at de forstår teorien bak

Lokale kjøreskolelærere oppfordrer til å bruke tid på teori og øvelseskjøring i påvente av at restriksjonene skal oppheves.

TEORI: Audun Thomassen i Sentrum kjøreskole mener elever bør bruke mer tid på teori for å bli dyktige sjåfører. Foto: Stein Wilhelmsen 

Begynn med det enkle, for det bør ikke være være for avansert.– Begynn med det enkle, for det bør ikke være være for avansert.

Audun Thomassen, Sentrum trafikkskole
nyheter

I disse spesielle tider er trafikkskolene stengt som følge av restriksjonene til regjeringen på bakgrunn av arbeidet med å begrense koronasmitten. Nå som innbyggerne har fått beskjed om å begrense tiden utenfor hjemmet, er det også få biler ute på veiene, noe som er positivt for nye sjåfører.

– Normalt sett anbefaler vi å ta timer hos trafikkskoler før du begynner å øvelseskjøre privat, men vi ser samtidig at i denne situasjonen, kan det å øvelseskjøre i trygge rammer med foreldre, være nyttig, sier Bård Morten Johansen i Trygg Trafikk i en pressemelding.