Jills Salong kommer til å tape flere 100.000 kroner i inntekter på grunn av korona-krisa:

– Tror vi skal greie å holde hodet over vatnet

– Hår er ikke det viktigste akkurat nå. Det viktigste er at vi beholder flest mulig folk friske og i live. Derfor må vi alle ta del i denne dugnaden.

TOM SALONG: Her skulle det vært fire frisører i full sving og masse kunder. – Koronakrisa rammer oss tungt, men jeg tror vi skal greie å holde hodet over vatnet gjennom krisa, slik at vi fortsatt har en arbeidsplass å gå til når dette er over, sier Innehaver Marte Mathiassen. Alle foto: Vidar Bjørkli 

nyheter

Innehaver Marte Mathiassen (27) står inne i lokalene til Jills Salong i sentrum av Finnsnes. Normalt skulle det ha sydet av folk og liv her i den populære frisørsalongen. Men nå har den vært stengt i 14 dager. Mathiassen og de tre andre ansatte er permittert. Tirsdag ble det klart at salongen må holde stengt og ikke kan åpne før 14. april. Hvis ikke da Folkehelseinstituttet og regjeringa bestemmer seg for å forlenge korona-restriksjonene ytterligere.

– Å måtte holde stengt i fire og en halv uke — til over påske — er fortvilende. Det er litt skummelt å se at det ikke kommer penger inn på kontoen. Vi vil tape flere hundre tusen kroner i inntekter på disse ukene, sier Mathiassen og legger til at hun likevel ikke frykter noen konkurs for salongen. Det hun er mest opptatt av er at de ansatte beholder full lønn i perioden.