Glad for at korona-reglene forlenges

Eliseussen: – Handler om å være tålmodige

Tirsdag ettermiddag kunngjorde statsminister Erna Solberg at de strenge tiltakene for å bekjempe koronaviruset, vil stå ved lag til minst 13. april. Senja-ordføreren er glad for forlengelsen og maner samtidig til tålmodighet.

TÅLMODIGHET: Senjaordfører, Tom-Rune Eliseussen (tv), er glad for at de strenge tiltakene skal gjelde til over påske. Han maner nå til tålmodighet i befolkninga og håper alle fortsetter å være med på dugnadsarbeidet. Her sammen med rådmann i Senja kommune, Hogne Eidissen.  Foto: Trond Sandnes

nyheter

Beslutningen fra regjeringen tirsdag ettermiddag betyr blant annet fortsatt stengte skoler og barnehager, samt stenging av virksomheter som ikke kan følge myndighetenes pålegg om smittevern.

Ordfører i Senja kommune, Tom Rune Eliseussen, er fornøyd med at de strenge tiltakene vedvarer.