Stiller opp med 14 personer for å hjelpe de som trenger det det

Frivilligheten trør til for fullt i Dyrøy. Sanitetsforeningens omsorgsberedskap i Brøstadbotn inngår nå som en viktig del av kommunens beredskap.

Samarbeidsavtale: Ordfører Marit Alvig Espenes (til venstre) og leder i Brøstadbotn Sanitetsforening, Hilde Espejord har inngått en samarbeidsavtale. Det betyr at 14 medhjelpere fra sanitetens omsorgsberedskap er tingjengelig.   Foto: Privat

nyheter

I gruppa er de 14 medhjelpere som kan hjelpe til der det trengs. Og det kan se ut som de får nok å gjøre, i Dyrøy kommune er det nå 44 personer i karantene og 10 personer i isolasjon. I tillegg har kommunen oversikt over 12 personer på reise som må i karantene når dem kommer hjem.

Stiller med 14 medhjelpere

Kommunen har inngått en forpliktende avtale om samarbeid med foreningen.