Kafédrift og korona:

Langt mellom gjestene på Foxtail-kafeen

Hermod Ludvigsen, innehaver av Foxtail-kafeen i Brøstadbotn kastet like godt ut halvparten av stolene. Men salget i kafeen har hatt en voldsom nedgang.

voldsom nedgang: Hermod Ludvigsen har hatt en voldsom nedgang i omsetningen som følge av korona. Dette til tross for at han har tatt flere grep etter myndighetenes pålegg og anbefalinger. Begge foto: Arne Ivar Hanssen 

nyheter

Retningslinjene er at det skal minst være en meter mellom kafékundene for å unngå smitte.

Halvparten av stolene borte

I helga gikk Finnsnes-lensmann Arnold Nilsen ut med at det hadde kommet mange tilbakemeldinger om at grensen på en meter ikke ble overholdt på Finnsnes. Nilsen ga klar beskjed om at dette ikke kan fortsette og at det kan føre til stengning av kafeer. Ludvigsen sier han er opptatt av å følge det som kommer av retningslinjer fra myndighetene.