2,5 kilometergrensen for skuterkjøring

Ap støtter Sp om fjerning

Arbeiderpartiet har besluttet å støtte Sps forslag om å fjerne 2,5 kilometerregelen for skuterkjøring til egen hytte. Nå er det opp til Frp om forslaget får stortingsflertall.

Støtter: Cecilie Myrsett (Ap) sier at partiet vil støtte Sps forslag om å fjerne 2, 5 kilometersgrensen for bruk av snøskuter for nyttekjøring til egen hytte. Nå gjenstår bare Frp. Støtter partiet også forslaget betyr det flertall på Stortinget. Det vil bli en solid seier for Sp.   Foto: Ole Berg-Rusten NTB/Scanpix

nyheter

Stortingsrepresentant for Troms Ap, Cecilie Myrseth, bekrefter overfor Folkebladet at Ap vil støtte forslaget til Senterpartiet. Reaksjonene etter at fylkeskommunen ba kommunene om å skjerpe inn §5 i forskriftene om minimumsavstand på 2, 5 kilometer for nyttekjøring til egen hytte, har vært massive. I Målselv, for eksempel, er det etablert en protestgruppe på facebook med over 1. 000 medlemmer.

– Ap går for å fjerne hele forskriften. Vi blir med på Sps forslag, sier Myrseth til Folkebladet.