Her blir prisen for fibernett dobbelt så høy

Fra 1. mai må de rundt 750 brukerne som har benyttet det kommunale fibernettet i Sørreisa gjennom Homenet belage seg på en dobling av prisen når 3net overtar drifta.

DYRERE: Fra 1. mai er det slutt på den superbillige internettbruken for de som har vært tilsluttet Homenet i Sørreisa - prisen på internettbruk over fibernettet i kommunen blir doblet.  Foto: Linda Pedersen

nyheter

Homenet har hatt drifta av fibernettet etter at kommunen bygde ut fibernett i 2014. Nå har drifta for fire nye år vært ute på anbud, og det er 3net fra Nordreisa som skal drifte fibernettet i Sørreisa de neste fire årene.


3Net vant anbud i Sørreisa: – En morsom utfordring

Bedriften har vunnet et anbud om drift av fibernettet i Sørreisa frem til 2023.


Prisen fordobles

Den øyeblikkelige effekten for de som tegner kontrakter med den nye internettleverandøren blir at det nå blir dobbelt så dyrt å bruke fibertilbudet fra 3net. Daglig leder Kjell Arne Mikalsen bekrefter at det er riktig.