Politisk kommentator:

– Hver sak som nå måtte komme, blir større enn seg selv

Frps Per Willy Amundsen er den siste i rekken til å uttale at Geir-Inge Sivertsen må gå fra jobben som fiskeri- og sjømatminister. Temaet var også oppe på Dagsnytt 18 på NRK tirsdag kveld.

RYDDE OPP: Folkebladet møtte Geir-Inge Sivertsen på Finnsnes mandag. Han var da hjemme for å rydde opp i den mye omtalte etterlønnsavtalen.   Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

Geir-Inge Sivertsen og hans etterlønn var blant sakene som ble tatt opp i Dagsnytt18 på NRK2 tirsdag kveld. Politisk kommentator i NRK, Lars Nehru Sand, var der klar på at eventuelle nye saker mot Sivertsen, kan få klare konsekvenser for fiskeriministeren.


Solberg har tillit til Sivertsen

Statsminister Erna Solberg har fremdeles tillit til fiskeriminister Geir-Inge Sivertsen, til tross for avsløringene om etterlønn og godtgjørelse.


– Hver sak som nå måtte komme blir større enn seg selv, fordi det vil settes i sammenheng med hans dømmekraft og moral, og hans økonomiske situasjon, og ikke minst hva han har fortalt sine sjefer. Først statsråd Torbjørn Røe Isaksen og så statsministeren. Det er mange rundt han som kan kritiseres, men det er nå en gang sånn at det er han som må tåle den største kritikken når det blir en stor offentlig sak, sa han under sendingen på Dagsnytt 18.