Venterommet blir stengt på ubestemt tid

Tidligere i vinter ble terminalbygget på kaia på Finnsnes stengt. Reisende blir nå henvist til spisestedet Sult i Kunnskapsparken. Nå er det usikkert når terminalen kan åpnes igjen.

MÅ VENTE: Det er nå usikkert når taket i terminalbygget nede på Valen blir åpnet for bruk igjen.  Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

Inntil videre må altså reisende med hurtigbåten gå om bord gjennom en passasje som nå er laget utendørs inntil man har fått reparert taket i terminalbygget. Altså noe som til tider kan bli en ganske ufyselig og kald opplevelse for de reisende — det kan tidvis være nokså surt og stå ute på kaia nede på Valen. Normalt pleier terminalbygget å være åpent for publikum hele dagen, og således blir det som nå skjer et gufs bakover til gamle dager nede på Valen for de reisende.

Tidligere i vinter ble terminalbygget på kaia på Finnsnes stengt. Reisende blir henvist til Kunnskapsparken. Nå er det usikkert når terminalen kan åpnes igjen.

- Dette er helt greit

At passasjerende som skal reise med hurtigbåten fra Finnsnes blir henvist til å vente i spisestedet Sult like ved terminalbygget er det likevel ikke alle som er forbannet over.