Sivertsen: – Det har vært tøft og krevende

Fiskeriminister Geir-Inge Sivertsen har brukt dagen på å rydde opp i den mye omtalte etterlønnsavtalen.

RYDDER OPP: Fiskeriminister Geir-Inge Sivertsen har brukt dagen på å rydde opp i den mye omtalte etterlønnsavtalen.  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

nyheter

Det har stormet kraftig rundt fiskeriminister Geir-Inge Sivertsen de siste dagene. Spørsmålet om etterlønna fra Lenvik kommune og lønn for to jobber samtidig har skapt furore blant opposisjonspolitikere og i kommentarfelter i landets største aviser.

– Det er tøft og tidkrevende å stå i dette her. Det er ingen som ønsker å bli hengt ut som svindler. Dette var aldri intensjonen og jeg skulle selvfølgelig aldri gått inn på avtalen om etterlønn, sier Sivertsen og erkjenner at han ikke har vært på «alerten» godt nok for å unngå at dette skulle skje.