– Målet er å hjelpe folk i forhold til boligkjøp

Lurer du på noe relatert til boligkjøp? Tirsdag kan du få svar på spørsmålene dine i de nye banklokalene på Finnsnes.

Samarbeid: Møtet er et samarbeid mellom EiendomsMegler 1 og Sparebank1 Nord-Norge: Fra venstre foran: Silje Skog, Eiendomsmegler1, Lill Tove Thorheim, SNN, Maria Thorheim, SNN regnskapshuset, Vivian Skjellstad, SNN Regnskapshuset, Grete Bertheussen, SNN, Lene Holmgren Jensen SNN Regnskapshuset og banksjef Siri Lund. Bak fra venstre: Kjetil Berntsen SNN, Rolf-Sigve Søreng, SNN, Odd Arne Johansen, SNN, Roger Hanssen,SNN, Rolf Arne Andreassen, SNN, Jarle Joohansen, SNN og Kato Jakobsen, SNN. Foto: Carina Hansen 

nyheter

Tirsdag holder Sparebanken Nord-Norge og Eiendomsmegler1 møte for alle som har lyst til å lære mer om forskjellige aspekter knyttet til boligkjøp.

– SNN og Eiendomsmegler 1 legger alle kluter til, slik at folk kan oppleve en trygghet når de kommer hit. De trenger ikke å være kunde her og det er åpent for alle. Dette er kanskje den største investeringen man gjør i løpet av et liv og da er det lurt å kunne litt, forteller Silje Skog i EiendomsMegler1.