Nyhetsdøgnet onsdag 12. februar

En kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.

  Foto: Carina Hansen

nyheter

22.48, Tromsø: Trafikkuhell mellom buss og personbil i krysset Vestregata/Kongsgata. Det er ikke meldt om personskader, men det oppsto noen trafikale problemer på stedet.

19.29, Tromsø: Fylkesmannen i Troms og Finnmark har ikke lenger forhøyet beredskapsnivå knytta til luftambulansetjenesten. Årsaken er at den siste tidens beredskapsstatus viser at det ikke er lenger er behov for ekstra beredskap, melder NRK Troms og Finnmark.

16.20, Kvænangen: Melding om Trafikkuhell på E6. En personbil og en trailer er involvert. – Tre personer involvert, alle er våken og ute av bilene. Trafikken går forbi stedet, opplyser politiet.

Oppdatering kl. 17: Det skal være veldig glatt på stedet. Traileren har sakset og personbilen ble truffet i siden da den ikke kom seg helt unna. Det tas beslag i førerkortet til trailersjåføren og forelegg blir skrevet. Vegen er nå ryddet.

12.16 Andslimoen/ Heggelia: Politiet har fremstilt en mann i 50 årene for blodprøve etter mistanke om at han kjørte bil i alkoholpåvirket tilstand, skriver politiet på Twitter. Førerkortet tas i beslag og saken etterforskes.

06.23, Lillesand: En politipatrulje i Lillesand ble knivtruet av en mann da de rykket ut til en bolig som følge av en ordensforstyrrelse. Les mer om saken her.

06.20, Nord-Norge: Det har vært en stille og rolig natt for politiet i landsdelen, og det er lite og ingenting å melde om.

04.20: Den norsk-pakistanske 29-åringen som er siktet for å ha deltatt i IS samtykker til videre varetekt. Les større sak her.

01.28, Oslo: Politiet leter etter to gjerningsmenn etter at en mann ble slått ned med en jernstang og banket opp på Torshov i Oslo. Les mer her.

00.41: Tallet på døde som følge av det nye coronaviruset i Kina, har nådd 1110 på landsbasis, opplyser kinesiske myndigheter. I den daglige oppdateringen onsdag opplyses om 94 nye dødsfall i den hardt rammende provinsen Hubei, skriver NTB.

00.40, Kragerø: En eldre mann skal ha blitt forsøkt ranet i sitt eget hjem i Kragerø. Les mer om saken her.