Har hatt en litt annen hverdag den siste tiden:

– Veldig gøy å ha kyllinger i barnehagen

I år har barna i Silsand barnehage hatt et litt annen hverdag enn de har til vanlig.

GØY: Barna synes det er veldig gøy å ha kyllinger i barnehagen. På bildet f.v.: Corazon Mathisen (prosjektleder), Nilias Eide, Leah Olsen og Ingrid Mikkelsen.   Foto: Trygve Grønning

nyheter

I Silsand barnehage har de jobbet med ulike prosjekter i januar. Ressursperson for realfag i barnehagen, Corazon Mathisen, og barnehagebestyrer var på konferanse i fjor høst, der temaet var utforskende læring. I den anledning fikk Mathisen idéer til flere ulike prosjekt.

De endret månedsplanene, og droppet en del faste aktiviteter for å gjøre plass til prosjektarbeid. Temaene for prosjektene ble valgt etter innspill fra barna, og ble planlagt og utviklet i samråd med dem.