Senja-elever på besøk hos fiskeriministeren

Denne uken har tredjeklassingene på Senja videregående skole vært på studietur i Oslo. Der fikk de blant annet møte fiskeriminister, Geir-Inge Sivertsen (H).

PÅ BESØK: Her er elevene på besøk hos Geir-Inge Sivertsen (H). På bildet bak f.v: Marcus Elvelund, Thomas Sørstrøm, Jonas Møller, Jeroen Wiffen (lærer), Anna Heismann. Geir-Inge, Lone Klausen, Sigrid Nordheim, Arild Furjord og Andrea Nordaas. Foran f.v.: Vilde Nylund, Miah Helgesen, Inger-Helene Johansen, Johanne Bjørkli, Nora Wilhelmsen, Karoline Vollstad og Elin Espenes.  Foto: Nærings- og fiskeridepartementet.

nyheter

Elevene som har politikk og menneskerettigheter som programfag, fikk denne uken muligheten til å se hvordan det de lærer fungerer i praksis. De ankom Oslo på onsdag, og fikk med seg spørretimen på Stortinget. Der fikk de blant andre se Trine Skei Grande (V) og Trygve Slagsvold Vedum (Sp) på talerstolen.

– Det var veldig interessant å få oppleve det. Vi var først der en time, og så fikk vi en omvisning på Stortinget.