Offisiell åpning av NAV Senja-Sørreisa: – Målet er å øke kompetansen

Det var god stemning i lokalet da ordførerne fra Senja og Sørreisa offisielt åpnet det “nye” NAV- kontoret.

ÅPNING: Her foretar ordførerne den offisielle åpningen, sammen med avdelingsdirektør for Arbeid og helse ved NAV Troms og Finnmark, Bente Ødegaard (til høyre).   Foto: Privat

nyheter

Torsdag formiddag klippet Tom-Rune Eliseussen (Sp) og Jan-Erik Nordahl (Ap) snoren på NAV-kontoret på Finnsnes. NAV Senja-Sørreisa er et nytt samarbeid mellom de to kommunen, og holder til i de samme lokalene som NAV Lenvik gjorde tidligere. Kontoret er blitt oppgradert, og har blant annet fått på plass arbeidsstasjoner til brukere og eget “klasserom”, der de kan holde kurs og vise videoer.

Senjaordføreren holdt åpningstalen. Han gratulerte de ansatte, og ga dem ros for jobben de har lagt ned for å få alt på plass. Nå er 36 ansatte samlet under samme tak, og ordføreren håper det skal resultere i et bedre tjenestetilbud.