Kommunetopper får ekstra feriedager — lokalpolitiker reagerer:

– Et sted må grensa gå

Virksomhetsledere i Senja kommune kan få opptil ti dager ekstra ferie. Det reagerer Senjalistas Elisabeth Rognli på.

PRESS: – Folket har fått de politikerne som de har valgt og må bare presse på der de kan, sier Elisabeth Rognli i Senjalista.   Foto: Carina Hansen

nyheter

I en rekke artikkler den siste tiden har Folkebladet satt søkelys på lederlønn og andre fordeler enkelte i Senja kommune har. Elisabeth Rognli ønsker ikke å snakke ned ledere i kommunen, for hun synes det er viktig at det satses på ledere i kommunen. Men når hun er blitt fortalt at ledere i kommunen kan få ekstra feriedager, synes hun dette ikke er akseptabelt.

– Ekstra feriedager til ledere med svært god lederlønn ville i mange andre kommuner vært helt uhørt! Det kan ikke forsvares i en kommune som skal spare mange titalls millioner i året framover, sier hun og legger til;