Silje stakk av med to gjeve priser under Jobzone-samling:

– Utrolig artig at man blir sett

Silje Christine Haugan stakk av med prisen både for «Årets Jobzonekontor» og «Årets nykommer» da Jobzone hadde kjedesamling på Lillehammer i helga.

PRISER: Silje Christine Haugan hadde all grunn til å smile. Her med sine to priser som bevis på den gode jobben hun har gjort.  Foto: Privat

nyheter

– Jeg er veldig stolt, jeg har jobbet hardt og dette kommer ikke av seg sjøl. Det bare er helt utrolig artig at man blir sett og at Jobzone gjør slike ting som dette, som gjør at man får igjen for hverdagen man har hatt for å få disse prisene, sier Silje Christine Haugan, som er daglig leder for Jobzone Finnsnes.

Jobzone ble grunnlagt i 2002 og er i dag det største norskeide bemanningsselskapet. Jobzone er landsdekkende og har over 40 lokalkontorer. Samlingen på Lillehammer var for hele Jobzone i Norge, samt at også Jobzone Sverige var tilstede.