Wilsgård: – Viktig å være helgrønne så lenge det er gjennomførbart

Wilsgård fiskeoppdrett har som mål å elektrifisere samtlige av sine lokaliteter i 2020.

HELELEKTRISK: Wilsgård Fiskeoppdrett som er lokalisert i Torsken på Senja har gått til innkjøp av to helelektriske AC 450 Comfort-flåter fra AKVA group.  Foto: Akva group

nyheter

Oppdrettsbedriften på yttersia av Senja satser grønt. Det kommer frem i en pressemelding, hvor det påpekes at de har lagt inn en helelektrisk bestilling, på de nye flåtene. Det er et av grepene for å bli helelektrisk i fremtiden.

– I løpet av 2020 skal vi elektrifisere samtlige av våre lokaliteter, og på lengre sikt jobber vi mot samme mål for flåtenettet. For oss som driver med grønne konsesjoner, er det viktig å være helgrønne så lenge det er gjennomførbart, sier Fredd Wilsgård, daglig leder i Wilsgård fiskeoppdrett.