Vinmonopolet på Finnsnes økte mest i Troms i 2019:

– Dette var en skikkelig opptur

Vinmonoplolet på Finnsnes økte med 7,2 prosent fra 2018 til 2019. Det er den største økningen av alle utsalgsstedene i Troms.

FORNØYD: De ansatte på Vinmonopolet Finnsnes er fornøyd med lokalene og har mye større arbeidsflate enn tidligere. Fra venstre ser vi; Lisa Andersen, May Sissel Ottarsen, Daglig leder Roger Gjendahl og Vigdis Evensen.  Foto: Carina Hansen

nyheter

22. november 2018 flyttet vinmonopolet fra lokalene i Domus-senteret til Amfi senteret, altså knappe 200 meter. Daglig leder tror at nye lokaler og et mer synlig utsalgssted har hatt positivt effekt.

– Vi som jobber i butikken har først og fremst fått det mye bedre etter vi flyttet. Bedre logistikk og plass på lager i tillegg til at de nye lokalene hadde 150 hyllemeter mer enn i gamlebutikken. Jeg tror økningen også ligger i at vi er mer tilgjengelig og vises mer i bybildet enn tidligere. Dette har vært en skikkelig opptur, sier daglig leder Roger Gjendahl til Folkebladet.