Hans Roar Rasmussen ble hedret med æresprisen fra Politiforum

Hans Roar Rasmussen har fått æresprisen fra Politiforum. Hovedårsaken er at han aldri ga opp å oppklare den snart 21 år gamle drapssaken på Sjøvegan.

FIKK ÆRESPRIS: Tidligere lensmann og drapsetterforsker Hans Roar Rasmussen (til høyre) fikk Politiforums ærespris 2019 av redaktør Erik Inderhaug (til venstre) for innsatsen i Sjøvegandrapet.   Foto: Morten Dokka

nyheter

Både familie, kollegaer og ansatte i Politiforum var til stede tirsdag ettermiddag da Rasmussen fikk æresprisen på Kåre på kaia. Rasmussen fikk med seg blomster, et bilde og et gavekort på 10.000 kroner sponset av Politiets Fellesforbund.

Ga aldri opp saken

Vi lar først redaktør Erik Inderhaug i Politiforum slippe til med å fortelle hvorfor Hans Roar Rasmussen fikk æresprisen.