Mann trakassert på jobb av fulle ungdommer:

– Slik skal det ikke være

Politiet bekrefter en økende aktivitet for utelivet i helgene, og ber mannen som blir trakassert på jobb nattestid om å ta kontakt.

SAMTALE: Lensmann Arnold Nilsen vil gjerne komme i kontakt med mannen som blir trakassert på jobb i helgene. Han forsikrer at hans identitet fortsatt vil holdes skjult.   Foto: Carina Hansen

nyheter

Det forteller regionlensmann Arnold Nilsen til Folkebladet. Fredag ble det kjent gjennom Folkebladet at en mann i 50-årene blir trakassert på jobb nattestid på Finnsnes. Nå vil Nilsen invitere han til en samtale, slik at politiet kan bidra med å ivareta mannens sikkerhet.

– Faktum er at utelivet på Finnsnes har tatt seg opp etter å ha ligget i dvale i mange år. Det er økt aktivitet, og spesielt mange ungdommer er på utesteder og i det vi kaller for «lodetrafikken». Vi vil gjerne snakke med han for å finne ut hvilket forebyggende arbeid vi kan gjøre. Vi vil lytte og videre foreta oss det som er mest hensiktsmessig for han. Vi tar dette på største alvor, for slik skal det ikke være, sier Nilsen.