Kokkekamp på timeplanen

Elever fra Senja videregående skole ruster til kokkekamp og kjemper mandag og tirsdag om å bli de aller beste elevene på restaurant- og matfag i Nord-Norge.

KOKKEKAMP: På bildet ser vi elevene fra Senja videregående skole som deltar i konkurransen. Martha Samuelsen, Julie Sofie Moe Hallangen, Camilla Olsen, Karoline Myhrstuen, Ole Norman Hansen, Thomas Strøm Sørensen, Eskild Kvåle Pettersen og Live Susanne Fuglestad.  Foto: Privat

nyheter

Det er Ungt Entreprenørskap (UE) og NHO Reiseliv står bak initiativet om en konkurranse blant elevene på restaurant- og matfag, Konkurransen arrangeres for tredje gang og omlag 80 elever deltar i prosjektet. Elevene kommer helt fra Brønnøysund i sør, til Storslett i nord. Kokkekampen finner sted på Ishavsbyen videregående skole i Tromsø.


Tony fra Finnsnes fikk være «skyggen» til ministeren

Lot seg imponere over den formidable saksmengden statsråden håndterer.


Bærekraft

Ifølge ei pressemelding fra Ungt Entreprenørskap er temaet for kokkekampen denne gangen bærekraftige nordnorske råvarer, med hovedfokus på fisk og sjømat.