Nyhetsdøgnet søndag 12. januar

En kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.

Illustrasjonsfoto: Heiko Junge / NTB scanpix  Foto: Heiko Junge

nyheter

08.02, Finnsnes: Avholdt promillekontroll, der syv bilførere er kontrollert. Alt OK, melder politiet på twitter.

05.03, Kristiansand: En bekk som flommet over lørdag kveld, har ført til at over 20 husstander er isolert i Brunvatnebygda i Tangvall i Kristiansand kommune, melder NTB.

04.26, Tromsø: To menn er pågrepet og satt i arrest siktet for vold mot en taxisjåfør. Volden skal ifølge politiet ha skjedd i forbindelse med en tur. Sjåføren er på legevakta med mindre skader i ansiktet.

04.15, Oslo: En personbil har kollidert med en politibil som kontrollerte en tredje bil på E6 på Alnabru i Oslo natt til søndag. Det er store materielle skader.

03.23, Alta: Mann i 30-årene er gitt pålegg av politiet om å holde seg unna et utested i Alta, da han, etter det politiet opplyser, var svært full og oppførte seg dårlig.

02.32, Kirkenes: En mann i 20-årene bortvist av politiet fra sentrum på grunn av atferd og beruselse.

02.29, Tromsø: Politiet tilkalt av dørvakter på utested. En beruset kvinne utagerte og nektet å forlate. Ble kjørt inn og satt i drukkenskapsarrest, opplyser politiet på twitter.

01.58, Tromsø: Politiet fikk melding om ordensforstyrrelse på et utested. Politiet til stedet. En mann innbrakt og satt i drukkenskapsarrest. Anmeldes av dørvakter.

01.37, Tromsø: Politiet tilkalt etter voldsepisode i sentrum. En mindreårig siktet for bruk og besittelse av narkotika. En annen mindreårig anmeldes for vold. Foreldre også varslet, opplyser politiet.

01.35, Ryggedalstunnelen: Politiet i Nordland fikk melding om bil som hadde havnet på taket i Ryggedalstunnelen. Det ble ikke meldt om personskade. Da politiet og ambulansen ankommer stedet ligger bilen på taket utfor veibanen. De involverte personene har forlatt stedet. Politiet kommer etter hvert i kontakt med alle de tre som var involvert i ulykken. Personene blir sjekket ut av ambulansen på stedet. Politiet oppretter sak og etterforsker saken videre.

01.33, Harstad: Etter klager fra flere naboer om støy oppløste politiet en fest med mindreårige til stede i Harstad.

01.25, Alta: Politiet fikk melding om noen person som var blitt noe utagerende på en privatfest. Politiet til stede for å roe ned situasjonen. De involverte hadde forlatt stedet.

01.08, Alta: Politiet får melding om en fest som er gått over styr og drar til stede for å bistå med å avslutte festen. – Det var kun noen få som var invitert, men hadde kommet flere uanmeldte gjester. Det hele ordnet seg og festen ble avsluttet, twitrer politiet i Finnmark.

00.32, Bodø: Politiet fikk melding om slagsmål på utested i Bodø sentrum. Skal være fire personer som er involvert. Vaktene på stedet har grepet inn. Politiet rykker ut og får kontroll. En person har pådratt seg et kutt over øye. Han blir ivaretatt av helsevesenet. Politiet oppretter sak og gjør videre etterforsking.

00.02, Norge: Riksvei 7 over Hardangervidda stenges for personbiler. Også fylkesvei 50 og fylkesvei 53 er stengt på grunn av dårlig vær natt til søndag.

23.00, Haugesund: En ung mann er pågrepet etter en voldshendelse i en bolig i sentrum av Haugesund lørdag kveld. To personer er fornærmet i saken.