Flere siktelser etter dødsulykken

Både sjåfør og eier av bilen er siktet etter bilulykken i Rossfjord i desember.

ULYKKE: Ulykken fant sted tidlig søndag morgen, 15. desember 2019 etter ei utforkjøring på fylkesvei 7872 i Rossfjord.  Foto: Maria Holm Simonsen

nyheter

Trafikkulykken fant sted i Rossfjordstraumen i Senja kommune søndag 15. desember. Politiet bekrefter nå til Folkebladet at flere er siktet etter ulykken.

– Sjåføren er siktet for å ha uaktsomt forvoldt av en annen persons død. I tillegg er han siktet for å ha kjørt uaktsomt og ha ført motorvognen i påvirket tilstand. Når det gjelder sistnevnte siktelse ble det tatt blodprøver og politiet har mottatt et resultat av dette. Vi vil ikke gå ut med detaljene om resultatet, annet enn at vi opprettholder siktelsen, sier etterforskningsleder i Finnsnes politidistrikt, Bjørn Georg Pedersen til Folkebladet.