Dette huset på Silsand skal bygges inne i et telt

Snekkergjengen som bygger dette huset nord for Gisundbrua på Silsandsida slipper både sur nordavind og ekkelt vinterregn. Over hele huset som bygges er det nemlig satt opp et gigantisk telt.

BEHAGELIG Å VÆRE SNEKKER HER: Snekkerne i dette huset på Silsand trenger ikke ergre seg hverken over nordavind eller regn når de er i arbeid. Hele huset som er undber bygging står inne i et svært telt.  Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

Det er Lenvik-firmaet Bygg-Tema som for rundt en måned siden startet opp med bygging av en generasjonsbolig med tre boenheter nord for Gisundbrua. Derfor er huset rimelig stort, og dermed er teltet som er satt opp rundt så stort at det ses godt i landskapet på Silsand. Inne i teltet er fem snekkere i gang med å føre opp denne spesialbestilte generasjonsboligen som skal huse tre familier.

– Ikke vanlig med telt

– Nei. det er vel ikke vanlig at det brukes telt over husene som skal bygges, men det har vi nå valgt å gjøre denne gangen, sier jobbsansvarlig Vebjørn johnsen i Bygg-Tema. Han sier at det er rundt en måneds tid siden teltet kom opp. Johnsen sier at når man har kommet så langt med huset at taket er på plass vil man ta ned og levere tilbake anleggstreltet som er leid fra Lenvik-firmaet Byggesystemer.