Alvorlig bilulykke — en person er bekreftet omkommet

En kvinne i 50-årene mistet livet og en mann ligger hardt skadd på UNN etter ei utforkjøring nord for Rossfjord søndag morgen.

ULYKKE: En person er bekreftet omkommet etter en ulykke på fylkesvei 7872 i Rossfjord.  Foto: Maria Holm Simonsen

nyheter


Det var ved 11.30-tida søndag at politiet gikk ut og bekreftet at ei kvinne i 50-årene omkom etter ei utforkjøring på fylkesvei 7872 i Rossfjord tidlig søndag morgen.

Kvinna ble erklært død på stedet, mens to andre passasjerer, en mann i 50-årene og en mann i 20-årene, ble sendt til henholdsvis UNN og legevakta på Finnsnes. Tilstanden til personen som ble sendt til UNN, ble søndag ettermiddag beskrevet som alvorlig, men stabil.

Alvorlig ulykke

Politiet fikk melding om ulykka ved halv sju-tiden søndag morgen og nødetatene var på stedet en halv time senere.

Den første meldinga fra politiet gikk ut på at det var snakk om en alvorlig trafikkulykke med personskader.

Senere ble det altså bekreftet at det dreiet seg om en dødsulykke, og politiet informerte samtidig om at pårørende til kvinnen var varslet om hendelsen.

Avhør av vitner

Operasjonsleder ved Troms politidistrikt, Lennart Steffensen, opplyste til Folkebladet søndag ettermiddag at politiet hadde jobbet med avhør av både involverte og vitner i etterkant av ulykka, men at det var for tidlig å kommentere årsakssammenhengen for ulykka. Steffensen kunne heller ikke opplyse hvem som var fører av ulykkesbilen, men medgikk samtidig at de hadde en viss formening om hvem som var fører av bilen.

Ved 19-tiden søndag kveld opplyser pressevakt ved UNN, Per-Christian Johansen, at tilstanden til mannen i 50-årene som ble fraktet til sykehuset fortsatt blir betegnet som alvorlig, men stabil.