Mistet fasttelefonen og er uten mobildekning:

Fortviler over dårlig mobildekning

Beboere på Steinvoll like utenfor Kastnes i Dyrøy er fratatt fasttelefon. Fra før av er de så å si uten mobildekning. – Vi er avskåret fra omverden, slår Per Gunnar Cruickshank fast.

FRUSTRERT: Per Gunnar Cruickshank er frustrert over dårlig mobildekning på Steinvoll. – Vi driver med utleie av hus til turister, men disse kan ikke lengre ringe meg når jeg er hjemme, sier han.   Foto: Privat

nyheter

Cruickshank forteller at de alltid har hatt veldig dårlig mobildekning, bortimot null dekning i området.

Kuttet fasttelefon

– Kona har Telenor-abonnement, om hun står på et bestemt sted kan hun ha en samtale i kanskje ett halvt minutt til ett minutt. Men det er bare av og til. Andre forventer at du er tilgjengelig på SMS eller for samtale også den tiden vi er hjemme. På mitt Telia-abonnement er det helt umulig. Vi fikk et brev fra Telenor i vår at det ikke lengre vil bli feilretting, om det skjer en feil ville den bli værende. Og 31. oktober kuttet de fasttelefonen helt ut. Så nå er vi helt avskåret fra omverden, sier Cruickshank.