Nyhetsdøgnet onsdag 11. desember

En kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.

Illustrasjonsfoto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix  Foto: Tor Erik Schrøder

nyheter

11.08, Skånland: En bilfører som ble stanset i ruskontroll av Utrykningspolitiet testet positivt på narkotika. Vedkommende tas med til legekontor for sikring av bevis, opplyser politiet.

10.50, Tromsø: Et kjøretøy har kjørt i veggen i tunnelen (Sentrumstangenten) for deretter å støte sammen med et møtende kjøretøy. Ingen ble skadet, men føreren som mistet kontroll blir siktet for promillekjøring. Blåsetest på stedet viser høy promille, opplyser politiet.

09.35, Sola: Tre menn er pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann ble funnet død på Regestranden i Sola kommune.

05.24, El Paso, Texas: En domstol i USA hindrer Trump-administrasjonen i å bruke 3,6 milliarder dollar fra forsvarsbudsjettet til å bygge en mur langs grensa til Mexico.

05.00, Sør-Norge: Uvær skaper problemer i hele Sør-Norge, med stengte fjelloverganger, innstilte ferjer, trær som faller ned over veier og biler som velter. Værforholdene på Østlandet, Vestlandet og i Midt-Norge har medført dårlig framkommelighet, men det er ikke meldt om ulykker med alvorlige personskader natt til onsdag.

04.44, Botnhågen: Bilen som tirsdag kveld ble meldt stjålet på Silsand, en sort Mercedes, er kommet til rette på Bothågen, opplyser politiet. Eier er varslet. Politiet har ingen opplysninger pr. nå om gjerningsperson (-er).

23.58, Bodø: Politipatruljen har avsluttet fest på privatadresse da festen var til sjenanse for naboer.

23.48, Hammerfest: Politiet har kommet over en førerløs bil. Trillet ned en bakke mens den stod på tomgang. Stoppet i en snøskavl. Politiet har vært i kontakt med eier, som vil bli anmeldt.

23.42, Gjesdal: Heftig regn har skylt vekk grunnen under veier og forårsaket flere ras i Rogaland. Tre hus er evakuert i Gjesdal i Rogaland på grunn av rasfare tirsdag kveld.