Kraftig snø blir til kraftig regn

Alle mann i snømåking

I løpet av helgen er det kommet over en meter snø på Bardufoss. Nå slår det helt om og vi kan få opp mot 30 millimeter med regn natt til onsdag og fram til torsdag.

MÅKEARBEID: Stort sette alle ansatte ved Lian`s var i måkearbeid på mandag. Her er det Knut Arne Evenstad og Silje Marie Johansen som er i full sving med å måke fram bobiler.   Foto: Jan-Erik Bergstad

nyheter

Stort sett det som kan krype og gå har vært i måkearbeid i løpet av helgen. De ansatte på Lian`s Caravan & Fritid er intet unntak. De voldsomme snømengdene gjorde at det nesten ikke var mulig å se de hundretalls bobiler og campingvogner som står på rekke og rad på Andslimoen. En ting er at alt måtte måkes fram, men spesielt snømengden på takene på bilene og vognene skaper bekymring med tanke på regnværet som er i anmarsj.

Sjekk alltid oppdatert lokalvær her