Lokalbefolkningen tok i bruk ny restaurant

«Salteriet Restaurant og Bar» var fylt til siste bordplass da Tommy Schanke Hansen inviterte lokalbefolkningen på Nord-Senja til middag og resturantkveld.

god stemning: Lokalbefolkning påde i Senjahopen og Mefjordvær møtte tallrikt opp til åpningsmiddagen i den nye restauranten i Mefjord Brygge. 

nyheter

På åpningskvelden ble det servert tre retters middag med kamskjell som forrett, Salteriets brasserte lammeskank som hovedrett og Lime Posset som dessert. Billettene til middagen var lagt ut for salg på forhånd, og samtlige rundt 80 bordplasser var belagt.

– Jeg er kjempefornøyd med denne lørdagskvelden, der både eldre og unge møtte fram for å være med og markere åpninga av restaurantdelen, sa Tommy Schanke Hansen til Folkebladet på søndag. Han forteller at fredag kveld ble det også arrangert en lignende kveld med middag for de som har vært med på ombyggingsarbeidet ved Mefjord Brygge.