Etter ei ukes hardt arbeid var stasjonen på Buktamoen som ny

Har jobbet intenst for å bli ferdig - nå blir det åpningsfest

Etter ei intens arbeidsuke med ombygging av lokalene i bensinstasjonen til Circle K Buktamoen kan fungerende daglig leder Christine Brattli Molund ønske kundene velkommen til åpningsmarkering på torsdag.

FORNØYD MED OMBYGGINGEN: Fungerende daglig leder Christine Brattli Molund er godt fornøyd med stasjonen slik den nå framstår.Begge foto: Stein Wilhelmsen 

nyheter

Stasjonen på Buktamoen er med renoveringen som har foregått ei uke i begynnelsen av november stasjon nummer 45 i Norge som får denne ansiktsløftinga. Nesten alt det gamle inventaret er borte, erstattet av blant annet en kafè-krok med både sofagruppe og en spisebenk med høye krakker.

– Før hadde vi noen slike plasser publikum kunne sitte, og disse var ikke langt fra ytterdøra. Nå blir det en atskillig mer koselig «kafèkrok», og vi ser etter bare noen få dager at publikum setter pris på denne kroken, sier Brattli Molund. Hun har selv jobbet ved stasjonen på Buktamoen i 12 år, og var altså å finne bak disken her da Statoil drev stasjonen.