Godt oppmøte og værpause ved tenning av julegrana

En ny tradisjon med tenning av julegrana på lørdag formiddag, bål og kafe på Frivilligsentralen samlet godt med folk.

NY TRADISJON: Tenningen av julegrana på lørdag formiddag samlet mye folk som kunne handle og gå på kafe etterpå. Snøbyger og vinden stoppet opp for ei stund mens utedelen av arrangementet foregikk.   Foto: Ulf Antonsen

nyheter

- Jeg var spent på hvordan dette skulle gå, sier Hans Erik Børve, dirigent i skolekorpset som for anledningen sto for musikken under tenningen av julegrana på Tennevoll.

Han hadde med gru sett elendig værmeldingen med trussel om storm og snøbyger. Mens utedelen av arrangementet foregikk, stoppet snøbygene opp og det stilnet nesten av da varaordfører Svein Sæther fortalte om juletreets tradisjon. Snøbygene sto og stanget ute i fjorden men holdt seg godt unna til siste julesang var avsunget.