Varslet søksmål, da ble det inngått avtale om sluttpakke

Etter at kommunen ble varslet om søksmål vedtok politikerne i Lenvik å forhandle frem sluttpakke med tidligere rådmann.

VEDTAK. Bak lukkede dører vedtok politikerne i Lenvik å gi fullmakt til ordfører og rådmann til å fremforhandle en sluttpakke med tidligere rådmann Margrethe Hagerupsen. Sluttpakken har en ramme på èn million kroner.   Foto: Trond Sandnes

nyheter

I kommunestyremøtet 31. oktober ga politikerne fullmakt til ordfører og rådmann til å fremforhandle en sluttpakke med tidligere rådmann Margrethe Hagerupsen. Vedtaket ble gjort bak lukkede dører.

Avslutter arbeidsforholdet

I et brev som senere gikk ut til alle ansatte i Lenvik ble det opplyst om at kommunen og tidligere rådmann Margrethe Hagerupsen hadde blitt enige om en avtale som medfører at hun formelt avslutter sitt arbeidsforhold 31. januar 2020.