Nå er akustikken i kafé Pluss mye bedre

– Takker anonym giver

En av gjestene som stakk innom kafé Pluss i Finnsnes kirke for ei stund tilbake påpekte at det var dårlig akustikk i kaféen i kirka. Det ordnet vedkommende med å plassere 16 akustikkplater i taket.

FIKK BEDRE AKUSTIKK I LOKALENE: Daglig leder Kjellrun Skoglund og Reidar Strømme som er frivillig arbeider i kafèen er glade for at de fikk akustikkplater i taket.   Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

Reidar Strømme er frivillig arbeider i kaféen som holder til i kjelleren i kirka på Finnsnes. Kafé pluss er et sted der både rusmisbrukere og andre vanskeligstilte er innom de tre ukedagene man har åpent her, da fire timer hver dag.

Populært tilholdssted

– Dette er altså et lavterskeltilbud til disse, og vi har ganske mange innom hver dag vi har åpent her, sier Strømme. Daglig leder Kjellrun Skoglund forteller at de for noen uker siden fikk besøk av en gjest som påpekte at det var en nokså dårlig akustikk inne i lokalene.