Marius med ny båt til 3,9 millioner til bygda

Da Marius Fredriksen (32) ankom Gryllefjord med ny Selfa-sjark til 3,9 millioner kroner ble han hilst velkommen av ordføreren med kake og blomster. Nå håper Fredriksen at kvotemeldinga går gjennom.

FORNØYD: Marius Fredriksen er fornøyd med den 38 fots store Selfa-sjarken som han har kjøpt fra Brønnøysund. Nybåten skal tas i bruk på torskefiske fra årsskiftet. Fredriksen har døpt den «Martine», oppkalt etter sin yngste datter. 

nyheter

– Det er som musikk i ørene på en ordfører når ungdommen satser i fiskerinæringa, sier Torsken-ordfører Fred Flakstad.

Kjøpet av Selfa-sjarken, som er av 2005-modell, betyr at Marius Fredriksen får en nyere og mer moderne båt å drifte på. Tidligere i år solgte han den mer tilårskomne sjarken «Amanda». Han beholdt kvota.