Nyhetsdøgnet onsdag 13. november

En kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.

PÅKJØRSEL: Politiet melder om en elgpåkjørsel i morgentimene onsdag.  Foto: Gorm Kallestad, NTB Scanpix

nyheter

Nord-Norge

05.47, Fauskevåg: Politiet melder om en elgpåkjørsel på fylkesvei 83. Det skal ikke være personskader i forbindelse med påkjørselen.

Landet

05.36, Lillehammer: Politiet i Innlandet advarer mot glatte veier onsdag morgen. De har fått melding om glatte veier flere steder i distriktet, og oppfordrer bilister om å følge med på skiltene og være oppmerksom på kjøreforholdene.

01.36, Larvik: En mann er kjørt til sykehuset i Vestfold med hodeskader etter en voldshendelse i Larvik natt til onsdag, skriver politiet i Sør-Øst på Twitter. Samme person er også besluttet pågrepet, sammen med tre andre som befant seg på samme adresse.