Markerer Senja kommune med sterke dråper

Når Senja kommune er blitt en realitet kunne ikke brennevins-spesialisten Jon Bertelsen dy seg. I dag mandag kan akevitt-elskere i Midt-Troms få kjøpt sin Senja Aquavit i Vinmonopolets utsalg på Finnsnes.

Markerte den nye kommunen med sin egen akevitt: Jon Bertelsen viser her fram den nye akevitten som fra mandag er i hyllene på Vinmonopolets utsalg på Finnsnes.  Foto: Privat

nyheter

Og det er ikke slik at denne spesielle Senja Aquavit kan kjøpes nær sagt til alle tider - Bertelsen som i dag er bosatt i Grimstad har den helt spesielle yrkestittelen master blender, forteller at den nye akevitten er produsert i et begrenset antall på 2020 nummererte flasker.

– Selv om jeg ikke bor hjemme på øya mi registrerer jeg jo selvfølgelig at vi nå har fått nye Senja kommune, Og hva kunne vel da være mer betimelig enn å markere dette med en spesiell akevitt for anledningen? kommer det fra 48-åringen som da han var 27 år lanserte sine første konjakker.