– Hadde aldri trodd vi skulle vinne Champion-prisen

City Gods fra Lyngstuva oppvekstsenter på Furuflaten kunne juble etter at prosjektleder Håvard Sandnes lørdag ettermiddag ropte elevene opp på scenen som årets Champion i den lokale First Lego League konkurransen i Silsandhallen.

VINNERE: Disse 11 elevene fra Lyngsdalen oppvekstsenter på Furuflaten ble kåret til årets Champion i den lokale konklurransen på Finnsnes, og får dermed delta i den skandinaviske finalen i First Lego League i Roskilde i Danmark 29. og 30. november.   Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

Elevill jubel selvfølgelig fra de 11 elevene som fikk ikke mindre enn 15 000 kroner i sponsorhjelp som er ment å være et bidrag for å dekke reiseutgiftene til Roskilde i Danmark til den skandinaviske konkurransen.

– Dette hadde vi ærlig talt ikke trodd på kunne skje, men nå er vi kjempeglade. Det sa Simon Bråten, en av de tre elevene Folkebladet snakket med noen minutter etter at Champion-pokalen var hentet på scenen.