Nyhetsdøgnet lørdag 9. november

En kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.

Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix 

nyheter

Troms

12.40, Tromsø: Utrykningspolitiet stanset fører som ikke hadde skrapet frontruta tilstrekkelig. Anmeldes for forholdet og førerkortet beslaglagt, opplyser politiet.

06.02, Harstad: Politiet rykket ut til en privat adresse etter melding om vold. To personer er fraktet til sykehus med mindre kutt/ sår- skader. Det var fest på stedet. – Ingen slektsrelasjon mellom voldsutøver og de fornærmede, opplyser politiet.

04.00, Tromsø: En mann i 20 årene, som var involvert i en ordensforstyrrelse på et utested, ble innbragt av politiet og satt i arrest. Han ble bortvist fra sentrum og etterkom ikke dette. Anmeldes, melder politiet.

02.55, Tromsø: Politiet innbragte en kvinne i 20-årene etter at hun i beruselse har øvd vold mot dørvakt. Anmeldes av politiet for dette samt å nekte å oppgi personalia til politiet. Settes i drukkenskapsarrest.

00.23, Tromsø: Politiet tilkalt da en beruset dame ikke gjorde opp for seg etter taxi-tur. Hun endret oppfatning og betalte etter at politiet kom til stedet og unngikk dermed bedrageri-anmeldelse.

Nordland

01.56, Leirfjord, Ytre Helgeland: Politiet har pågrepet en person i forbindelse med en voldshendelse på en privat adresse. En person er fraktet til sykehuset for behandling/observasjon. Politiet gjør åstedsundersøkelse og oppretter sak.