Slåss, bråkte og viste fingeren

En mann fra Lenvik er ilagt 13.000 kroner i bot etter en «bråkete» natt.

FINGER: En mann viste gjentatte og tydelige bevegelser med langfingeren til politiet. Illustrasjonsbilde: Carina Hansen 

nyheter

Det var ei septembernatt i fjor at mannen først innlot seg i høylytt krangel og/eller slåssing med kameraten. Etter at politiet kom til stedet og mannen fikk uttrykkelig beskjed om å holde støynivået ned for ikke å forstyrre naboene, oppsøkte han nabohuset hvor han banket hardt gjentatte ganger på dører og vinduer. Da politiet senere den samme natta kom til mannens bopel viste han med gjentatte og tydelige bevegelser langfingeren til politiet.

Mannen, som er i 50-årene, er bøtelagt med 13.000 kroner. Hvis boten ikke betales eller inndrives må mannen tilbringe 26 dager bak lås og slå.