Nyhetsdøgnet onsdag 6. november

En kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt. nyheter.

  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

nyheter

Troms

15.27, Barduelva: En elg har gått gjennom is i Barduelva, viltnemda Målselv rykker ut.

13.05, Ringvassøy: Melding om at en elg har gått gjennom isen på Per Sørensen-vatnet. Viltnemda og Brannvesenet er varslet.

11.39, Botnhamn: To elger har gått igjennom isen på Skinnkollvatnet ved veien mellom Botnhamn og Husøy. Viltnemda og mannskap fra brannvesenet er på stedet. Les og se bilder fra dramaet på isen her

10.21, Tromsø: Et kjøretøy har mistet to hjul på Ringvegen på Nordspissen. Bilberging er på vei til stedet. Trafikken kan passere i ett kjørefelt.

10.17, Takelvdalen: En bil har kjørt av vegen på E6. Ingen personskader. Bilberging er på stedet. Ifølge politiet mistenkes bilfører for å ha sovnet bak rattet. Det blir opprettet sak samt tatt midlertidig beslag av førerkort.

07.30 Harstad: Hurtigbåt linje 2 som går mellom Harstad-Finnsnes-Tromsø med avgang 07:00 ligger fortsatt i Harstad med teknisk feil, opplyser Troms fylkestrafikk på sin Facebook-side. Reperatør er ombord for å forsøke å få fartøyet i drift. Vi kommer tilbake med informasjon så fort vi vet mer, skriver de videre.

Norge

05.10 Tana: En tankbil med flybensin kjørte av veien på E6 i Tana tirsdag formiddag, skriver NTB. Først ved tretiden natt til onsdag var veien åpen for trafikk igjen. Les mer her.

00.42 Norge: NTB skriver at Coops bruk av konseptet «Barnas Uker» sammen med reklame for snacks og godteri bryter med retningslinjene i matbransjen, mener Matbransjens Faglige Utvalg. Les mer om denne saken her.

Verden

03.52 Thailand: NTB skriver at 15 personer er drept og to er skadd i angrep sør i Thailand, opplyser en talsperson for forsvarsmyndighetene i landet onsdag. Les mer her.

01.09 USA: NTB melder at USA beskylder Iran for å drive «atomutpressing» etter at landet opplyste de ville starte anriking av uran som er i brudd med den internasjonale atomavtalen. Les mer her.

22.55 Canada: Kina er blitt enig med Canada om å gjenoppta import av canadisk storfe- og svinekjøtt, opplyser Canadas statsminister Justin Trudeau. Det er NTB som melder dette. Les mer her.