Bygder avskåret etter at veien raste ut

Arrangerer eksplosiv aften

En folkefest måtte avlyses etter at fylkesveien raste ut. Men fest blir det likevel.

FEST: Veien er stengt, men Skreien er åpen.   Foto: Privat

nyheter

Mandag ble det fyrt av en sprengsalve i forbindelse med veiutbedring på fylkesvei 86 ved Lesbervatnet på Senja. En stor del av veien forsvant ned i vannet og Torsken, Gryllefjord, Hamn og Finnsæter ble uten veiforbindelse.

Det medfører blant annet at den store folkefesten Alltid Torsken: The end is the beginning må utsettes. Det siste store arrangementet i Torsken Kommune, før innrulleringen i Senja kommune, skulle feires i Gryllefjord 8. og 9. november. På planen var blant annet filmkveld, kunstutstilling, pubkveld, fakkeltog, sjokolade-verksted, fyrverkeri og underholdning med Ketil Stokkan & Funky Ducks.