Rolf-Bjørnar er den «rikeste» Senja-politikeren

Rolf-Bjørnar Tøllefsen (H) topper både inntekts-, skatte- og formuelista i Senja kommunestyre. – Det der er litt søkt, sier han sjøl til Folkebladet.

ET LITT FEILAKTIG BILDE: Rolf-Bjørnar Tøllefsen påpeker at inntekten oppført i skattelistene gir et litt feilaktig bilde: – Her er det ikke bare penger som jeg har tatt ut og kost meg med.  Foto: Birger Caspersen

nyheter

I skattelistene står Høyre-politikeren oppført med en inntekt på vel halvannen million kroner i 2018. Formuen er oppført til nesten 51 millioner kroner.

– Noen tenker kanskje at jeg har en sinnsykt høy inntekt, men da skjønner man nok ikke at det ikke er snakk om netto inntekt her. Mye av inntekten jeg står oppført med er penger jeg har tatt ut for å betale formueskatt. Formuen jeg har henger sammen med båtene som går på havet, og er ikke penger jeg har i banken, sier Rolf-Bjørnar Tøllefsen.