Får ikke svar fra Finnsnes Forum om årsmøte og videre drift — styret har trukket seg:

Kreditor: – Helt horribelt

Medlemsbedrifter og kreditorer får ikke svar fra Finnsnes Forum. Styret med unntak av styreleder har trukket seg — og gjelda vokser.

FESTIVAL: Hvis Finnsnes i Fest skal gjennomføres i fremtiden må det endringer til. Det mener blant annet kreditor Audiolight. Her står Øyvind «Vinnie» Sauvik på FIF-scenen i 2018.  Foto: Susanne Noreng

nyheter

Det har ikke vært lett for verken medlemmer av Finnsnes Forum eller kreditorer å få et svar fra styret i Finnsnes Forum om når og om det blir gjennomført et årsmøte om driften videre. Folkebladet har vært i kontakt med flere medlemsbedrifter som ønsker svar, men ingen har fått tilbakemelding. Denne uka er det tre uker siden årsmøtet ble avlyst for andre gang, og det er ikke kommet en ny dato.


– En tragedie hvis ikke Finnsnes skal ha en oppegående næringsforening

Senterleder Stig Bergheim er klinkende klar på at næringslivet på Finnsnes trenger å forene kreftene i en forening.


En av de største kreditorene er Harstad-firmaet Audiolight, som har stått for scene, lyd og lys under Finnsnes i Fest i flere år. Selv med overskudd på festivalen, forteller Thomas Nordvik Olsen i Audiolight at gjelden deres har økt etter årets festival fra 350.000 til 410.000 kroner.