Går i gang med nok en gigangsatsing på Senja

Salmar skal bygge et nytt settefiskanlegg i Gjøvika på Senja til 850 millioner kroner.

ÅPNET AV STATSMINISTEREN: Salmars settefiskanlegg i Gjøvika på Senja ble åpnet av ingen ringere enn statsminister Erna Solberg i mai 2017. Nå skal oppdrettsgiganten investere 850 millioner i ytterligere et settefiskanlegg.   Foto: Stein Wilhelmsen

nyheter

Det har lenge vært kjent at oppdrettsgiganten Salmar har drodlet med planer om å bygge ut nok et settefiskanlegg i Gjøvika på Senja. Fredag kom bekreftelsen på at utbygginga blir en realitet.

– Torsdag vedtok styret i Salmar å doble settefiskproduksjonen i Nord-Norge. Prosjektet har en ramme på 850 millioner kroner, og medfører at vi går fra fire ansatte på settefisk i 2015 til over 40 ansatte når dette anlegget står ferdig i 2022.