Nyhetsdøgnet mandag 7. oktober

En kort oppsummering av nyhetsdøgnet lokalt, regionalt, nasjonalt og globalt.

ULYKKE; En bil fikk store materielle skader i ulykka på E8.  Foto: Tipser MMS

nyheter

Troms

14.00, Målselv/Balsfjord: UP har gjennomført fartskontroll på E6 Heia på grensa mellom Målselv og Balsfjord. Det resulterte i et førerkortbeslag, der farten ble målt til 122 kilometer i timen i 80-sonen.

12.56, Hundbergan: Like over klokka 13.00 mandag meldte Troms politidistrikt på Twitter at en bil hadde kjørt ut av veien på E8 ved Hundbergan, og kollidert med autovernet. Sørgående felt på E8 var stengt forbi stedet, men klokka 14.03 ble bilen meldt berget og trafikken gikk da som normalt igjen, skriver iTromsø.

06.00, Kvæfjord: En foreløpig obduksjonsrapport blir klar mandag eller tirsdag etter at det torsdag i forrige uke ble funnet et lik i Kvæfjord. Liket ble funnet i forbindelse med oppussingen av et hus. Politiet vet ikke hvem den døde er, og ingen har foreløpig heller tatt kontakt med kriseteamet i Kvæfjord om saken, melder NRK Troms.

02.21, Tromsø: Fire ungdommer i alderen 17-20 år pågrepet av politiet for bruk av narkotika søndag kveld. Saker opprettes og etterforskes.

22.56, Olsgård, Tromsø: Politiet har vært på en adresse i Nordavinden og gjort kriminaltekniske undersøkelser etter melding om innbrudd. Huseier har vært borte i fire dager. Så langt huseier har oversikt pr. nå er det ingen ting som er borttatt fra adressen. Sak opprettes.

Landet

19.30, Veitvet, Oslo: En 18-åring ble søndag fraktet til sykehus med kritiske skader etter at han ble knivstukket i ryggen på Veitvet i Oslo, men skal nå være utenfor livsfare. Les mer her.